Oberoende men tillsammans

Vi är den nya generationens serviceföretag för hotell – Vi levererar kreativa, säljande och kostnadseffektiva lösningar som ger resultat på en allt mer konkurrensutsatt digital marknad.

Vi är stolta över att erbjuda oberoende hotell samma teknik i världsklass som stora hotellmärken använder, med sömlösa anslutningar till Expedia, Booking.com, Hotelspecials, Hotels.com och GDS-ramarbeten med 650.000 resebyråer. Att driva ett oberoende hotell har aldrig varit så enkelt!

 

Vi är ett företag som förstår hotellbranschen och dess utmaningar och även ett smart alternativ till traditionell hotell representation

Vi är till för att öka försäljningen av hotellrum. Med oss får du högre försäljning, rimliga kostnader och snabb lokal support.

Vi skräddarsyr lösningar och supporttjänster för att möta de krav som oberoende hotell kräver för att få fler bokningar och högre intäkter

Vi hjälper dig komponera de bästa produkterna för mer bokningar och högre försäljningsmöjligheter att öka synligheten och exponering för ditt hotell. Your Hotell ™ Worldwide kommer att hjälpa dig att sprida din online närvaro och göra ditt företag mer oberoende.